Skip to main content

Camper onderhoud

Uw camper voor onderhoud of APK…
… is bij Van den Hadelkamp Auto’s in de juiste handen!

Werkplaatsinrichting geschikt voor camper onderhoud

Onze werkplaats is volledig ingericht voor vakkundig onderhoud aan uw camper. Wij beschikken over extra brede en lange hefbruggen, zodat onze monteurs met zorg een APK keuring of onderhoud aan uw campers kunnen uitvoeren. Uiteraard mag ook een geschikte remmentestbank hierin niet ontbreken.

Jarenlange ervaring

Al vele jaren hebben onze monteurs de benodigde expertise opgebouwd in het onderhouden en APK keuren van campers. Zodra er bijzonderheden aan uw camper ontdekt worden, dan brengen wij u hier telefonisch van op de hoogte. Aan de hand van het gegeven onderhouds- en reparatieadvies bepaalt u wat er uitgevoerd wordt. Indien u uw camper bij ons voor onderhoud brengt, dan weet u dat uw camper in de juiste handen is. U gaat met een veilig gevoel op vakantie!

Brengen en halen

U kunt uw camper aan het begin van de dag inleveren bij onze garage aan de Krekenburg 7 te Montfoort. Tegen bepaalde voorwaarden kunnen we u (gratis) vervangend vervoer ter beschikking stellen, zodat u uw weg kunt vervolgen. In 99% van de gevallen kunt u uw camper aan het einde van de dag weer ophalen.

Afspraak maken

Nieuw bij Van den Hadelkamp Auto’s: Online uw afspraak inplannen.

Onze partners